keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kumma yö

Viime yö oli sitten kumma. Jo illasta alkaen meillä oli hirveä meteli, kun musiikki soi kovalla. Ja sitten nuo ihmiset katselivat meitä koiria tarkkaan. Ja mehän vain nukuttiin. Käytiin me molemmat ulkonakin tuossa yhdeksän aikaan, kun kuulemma oli hiljaisempaa. Kai sitä jotain meteliä oli ulkona, mutta tässä talossa tuota meteliä on koko ajan, joten mitä siitä sitten. Niinpä minä pääsin ulos vielä viimeisen kerran kohta puolen yön jälkeen. Silloin vielä välähteli ja paukahteli, mutta minua se ei kyllä kiinnostanut pätkääkään, koska aidan ulkopuolella seisoskeltiin juttelemassa. Niitä minä kävin vähän haukkumassa ja sitten hoidin asiani. Kuulemma ihmiset olivat epäilleet minun pelkäävän pauketta, koska olen niin tarkka äänistä muutoin. Ja pyh, mitä niistä piittaamaan.

Me molemmat koirat saatiin uudet petit joululahjoiksi. Kaapo tykkää nukkua sen päällä ja kyllä minäkin välillä. Mutta minusta se on kyllä ihan hyvä näinkin käytettynä.
Olen viime aikoina alkanut harjoittelemaan agilityn alkeita. Pujottelen jo ihan sujuvasti neljä aurauskeppiä ja tunne käskyn "kepit". Palkaksi kelpaa niin nami kuin pallokin. Kuulemma niitä keppejä on 10-12 oikeasti. Kai nekin jaksaa joskus kaikki kiertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti